ATSO ÜYELERİNDEN BAŞKAN KIRLANGIÇ'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Bu haber 22 Aralık 2022 - 17:21 'de eklendi ve 81 kez görüntülendi.
ATSO ÜYELERİNDEN BAŞKAN KIRLANGIÇ'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

ATSO Üyeleri; Söylemezoğlu Gıda firmasının sahibi Sayın Nejdet Söylemez ve Karamanlar İnşaat firmasının sahibi Sayın İbrahim Karaman, Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç'ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Ziyarette Başkan Kırlangıç'a, Meclis Başkanı Nureddin Güçyetmez eşlik etti.

ATSO Başkanı Kırlangıç, nazik ziyaretleri ve keyifli sohbetleri dolayısıyla kendilerine teşekkür etti.

Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar, oturan insanlar, ofis ve iç mekan görseli olabilir