ATSO YÖNETİMİNDEN AMASYA PANCAR EKİCİLERİ KOOPERATİF BAŞKANI MUSTAFA SAATÇİ'YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Bu haber 06 Eylül 2021 - 15:00 'de eklendi ve 27 kez görüntülendi.

Amasya Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç, Meclis Başkanı Hasan Hüseyin Ergen, Yönetim Kurulu Üyeleri Seyfettin Öztürk, Suat Zengin, Şevket Çimen, Emre Çıtır ve Odamız Genel Sekreteri Hasan Cinbaz Amasya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanlığına seçilen Mustafa Saatçi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Başkan Kırlangıç, ilgisi ve konukseverliği dolayısıyla kendilerine teşekkür etti ve yeni görevinde başarılar diledi.