Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Amasya Ticaret ve Sanayi Odası
YOZGAT TSO

ATSO’DAN KAFE VE RESTORAN SEKTÖRÜNE İSTİŞARE TOPLANTISI

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç’ın başkanlığında, Amasya İl Sağlık Müdürü Dursun Koç ve İl Emniyet Müdürlüğü yetkililerinin katılımlarıyla kafe ve restoran işletmecilerine yönelik istişare toplantısı gerçekleştirildi.

ATSO’DAN KAFE VE RESTORAN SEKTÖRÜNE İSTİŞARE TOPLANTISI
Bu haber 24 Aralık 2025 - 17:48 'de eklendi ve 128 kez görüntülendi.

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç’ın başkanlığında, Amasya İl Sağlık Müdürü Dursun Koç ve İl Emniyet Müdürlüğü yetkililerinin katılımlarıyla kafe ve restoran işletmecilerine yönelik istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Büyük Amasya Oteli’nde düzenlenen toplantıda; kafe ve restoran sektörünün mevcut durumu, işletmelerin karşılaştığı sorunlar, beklentiler ve çözüm önerileri karşılıklı görüş alışverişiyle ele alındı. Toplantının ana gündemini sektörün sürdürülebilirliği, ekonomik koşullar ve kurumlar arası iş birliğinin güçlendirilmesi oluşturdu.

Toplantıda konuşan Amasya TSO Başkanı Murat Kırlangıç, kafe ve restoran işletmelerinin şehir ekonomisi ve sosyal hayat açısından önemli bir rol üstlendiğini vurguladı. Başkan Kırlangıç konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

Bu işletmeler yalnızca ticari faaliyet yürüten yapılar değil; istihdam sağlayan, şehrin sosyal hayatına katkı sunan, vergisini ödeyen ve ayakta kalma mücadelesi veren yapılardır. Amacımız; kurumlarımızla ve sektör temsilcilerimizle bir araya gelerek sorunları açıkça konuşmak, karşılıklı anlayış ve iyi niyet çerçevesinde ortak çözümler üretmektir.”

İstişare kültürünün önemine dikkat çeken Kırlangıç, ATSO olarak üyelerin talep ve önerilerini ilgili kurumlara iletmeye ve sürecin takipçisi olmaya devam edeceklerini ifade etti. Toplantının yapıcı bir zeminde gerçekleştiğini belirten Kırlangıç, bu tür buluşmaların hem sektöre hem de kente önemli katkılar sunduğunu dile getirdi.

Toplantının sonunda Başkan Kırlangıç, Amasya İl Sağlık Müdürü Dursun Koç’a, İl Emniyet Müdürlüğü yetkililerine ve toplantıya katılım sağlayan tüm sektör temsilcilerine teşekkür ederek, benzer istişare toplantılarının artarak devam edeceğini vurguladı.

Etiketler :
FOTO GALERİLER
EN SON YAYINLANANLAR
İLGİLİ FAALİYETLER
SON YAYINLAR