BAŞKAN KIRLANGIÇ 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ DOLAYISIYLA BİR KUTLAMA MESAJI YAYINLADI

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesaj yayınladı.

Bu haber 24 Kasım 2023 - 10:07 'de eklendi ve 320 kez görüntülendi.

Başkan Kırlangıç’ın mesajı şöyle;

““Geleceğin güvencesi sağlam temellere dayalı bir eğitime, eğitim ise öğretmene dayalıdır.”

Mustafa Kemal Atatürk

Başta  Baş Öğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal etmiş bütün eğitim neferleri olmak üzere, dünyanın en kutsal vazifesini yapan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü yürekten kutluyorum.”