BAŞKAN KIRLANGIÇ, AHMET YENİHAN İLE OĞUZHAN ZOBU'YU MAKAMINDA AĞIRLADI

Bu haber 13 Ocak 2020 - 16:37 'de eklendi ve 218 kez görüntülendi.
BAŞKAN KIRLANGIÇ, AHMET YENİHAN İLE OĞUZHAN ZOBU'YU MAKAMINDA AĞIRLADI

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç, Amasya Belediyesi Başkan Başdanışmanı Ahmet Yenihan ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Oğuzhan Zobu'yu makamında ağırladı.

Başkan Kırlangıç, bir süre sohbet ettiği konuklarının ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu ifade etti. Konukları da ilgisi ve misafirperverliği dolayısıyla teşekkürlerini iletti.