BAŞKAN KIRLANGIÇ AMASYA OSB MÜTEŞEBBİS HEYET TOPLANTISINDA

Amasya Organize Sanayi Bölgesinin idare organları Vali İ. Halil Çomaktekin'in Başkanlığında yapılan toplantıda yeniden şekillendi.

BAŞKAN KIRLANGIÇ AMASYA OSB MÜTEŞEBBİS HEYET TOPLANTISINDA
Bu haber 19 Eylül 2013 - 18:25 'de eklendi ve 316 kez görüntülendi.

18.09 Çarşamba günü valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Çıttır, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri A. Faruk Aykutlu ve diğer üyeler katıldı. Toplantıda OSB'yi oluşturan birim yönetimlerinin değişmesi nedeniyle yeni Müteşebbis Heyeti ve yeni yönetim ve denetim kurullarının üyeleri belirlendi.Toplantıda alınan kararlara göre Amasya Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti ve Yönetim Kurulu Başkanı Vali İ. Halil Çomaktekin oldu.

Ayrıca kısa süre önce yönetimi değişen Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığının temsilcileri de yeni yönetim ve denetim kurullarında yer aldı. OSB'ye yapılacak yeni yatırımlar ve eklenen hizmet birimleri ile kapasite ve istihdam artışı hakkında bilgilerinde aktarıldığı toplantıda son olarak, OSB imar planı değişiklikleri görüşüldü.