BAŞKAN KIRLANGIÇ, AMASYA ŞEKER FABRİKASI 66. PANCAR ALIM AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç, Bu yıl Şeker Fabrikası’nın 66’ıncı pancar alım kampanya açılış törenine katıldı.

Bu haber 12 Eylül 2019 - 17:53 'de eklendi ve 206 kez görüntülendi.

Törene Amasya Valisi Dr. Osman Varol, AK Parti Grup Başkanı ve Ankara Milletvekili Prof. Dr. Naci Bostancı AK Parti Amasya Milletvekilleri Levent Karahocagil ve Hasan Çilez, CHP Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer, Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ali Yıldız, Merzifon Kaymakamı Gürkan Demirkale, Suluova Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, Kurum Müdürleri, STK temsilcileri ve çiftçiler katıldı.

Başkan Kırlangıç, yeni pancar alım döneminin hayırlı ve verimli olmasını diledi. Bölgede poları en iyi olan ve fabrikaya pancarını teslim eden çiftçilere protokol üyeleri tarafından plaket ve hediyeler verildi. Daha sonra Suluova İlçe Müftüsü Süleyman Çoban tarafından yapılan dua ve kurban kesimi sonrası tören sona erdi.