BAŞKAN KIRLANGIÇ İMZA TÖRENİNE KATILDI

Bu haber 16 Eylül 2020 - 16:53 'de eklendi ve 53 kez görüntülendi.
BAŞKAN KIRLANGIÇ İMZA TÖRENİNE KATILDI

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç, Amasya Valiliğinin öncülüğünde hayata geçirilen Amasya Genç İstihdamı İçin Sürekli Eğitim ve Mükemmeliyet Merkezi Projesi imza törenine katıldı.

Amasya Valiliğinin, Amasya Ticaret ve Sanayi Odası, Amasya Belediyesi, Amasya Üniversitesi, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği işbirliği ile uygulamaya geçireceği “Amasya Genç İstihdamı İçin Sürekli Eğitim ve Mükemmeliyet Merkezi Projesi” ile istihdamın arttırılmasına ve işgücü piyasasının beklenti ve talepleri doğrultusunda nitelikli işgücünün yetiştirilmesine katkı sağlanacak ve gençlerin işgücüne katılarak ülke üretimine katkı sunacaklar. “Proje ile işsiz gençlere Amasya Ortak Kullanım Merkezi’nde teorik ve uygulamalı eğitimlerin devamında Türkiye İş Kurumu İşbaşı Eğitim Programları kapsamında eğitimler vermek suretiyle sektör ihtiyacına yönelik istihdam sağlanacak.