BAŞKAN KIRLANGIÇ MACİT ZEREN FEN LİSESİNİ ZİYARET ETTİ

Bu haber 17 Haziran 2021 - 10:35 'de eklendi ve 136 kez görüntülendi.
BAŞKAN KIRLANGIÇ MACİT ZEREN FEN LİSESİNİ ZİYARET ETTİ

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç, Amasya Macit Zeren Fen Lisesi okulunu ziyaret ederek, YKS sınavına girecek öğrencilerin geleneksel sene sonu mangal ziyafetine katıldı. Sınava girecek öğrencilere başarılar dileyen ATSO Başkanı Kırlangıç, sınavda dereceye girecek öğrencilere, birlikte TOBB ETÜ Üniversitesini ziyaret edeceğine dair söz verdi. Başkan Kırlangıç "Başarıya giden yolda her genç kardeşimizin yanında olduk, olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
Amasya Macit Zeren Fen Lisesi okul müdürü Ahmet Eren "Her şartta okulumuza desteğini yanımızda hissettiğimiz, Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Murat Kırlangıç'a şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.