BAŞKAN KIRLANGIÇ OKA YÖNETİM KURULU TOPLANTISINA KATILDI

OKA Yönetim Kurulu Toplantısı, video konferans sistemi aracılığıyla Amasya Valisi Sn. Mustafa Masatlı, Amasya Belediye Başkanı Sn. Mehmet Sarı, Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

BAŞKAN KIRLANGIÇ OKA YÖNETİM KURULU TOPLANTISINA KATILDI
Bu haber 23 Mart 2021 - 14:31 'de eklendi ve 277 kez görüntülendi.

Samsun Valisi Doç. Dr. Sn. Zülkif Dağlı’nın başkanlığında yapılan toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.