BAŞKAN KIRLANGIÇ SAMSUN KUYAP PROJESİ'NDE

Bu haber 16 Ocak 2014 - 18:15 'de eklendi ve 306 kez görüntülendi.

Kobi çalışan ve işverenlerin Küresel Ekonomideki Değişimlere Uyum Yeteneğinin Artırılması Projesi Samsun TSO'da 16 Ocak 2014 tarihinde gerçekleştirildi.Samsun TSO Yön.Krl.Bşk.Zeki MURZİOĞLU'nun önderliğinde yapılan KUYAP Projesi tanıtımında farkındalık bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıda Odamız Başkanı Murat KIRLANGIÇ'ta yerini aldı.Proje hakkında yabancı ve Türk proje uzmanlarının yaptığı konuşmalar ve bilgilendirmelerin ardından yemek yenildi ve değerlendirmeler görüşüldü.