BAŞKAN KIRLANGIÇ TOKAT'TA GERÇEKLEŞTİRİLEN OKA TOPLANTISINA KATILDI

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Murat Kırlangıç, Tokat Valisi Sayın Dr. Ozan Balcı’nın Başkanlığında, Tokat’ta gerçekleştirilen Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) Ocak Ayı Yönetim Kurulu Toplantısına katılım sağladı.

BAŞKAN KIRLANGIÇ TOKAT'TA GERÇEKLEŞTİRİLEN OKA TOPLANTISINA KATILDI
Bu haber 19 Ocak 2022 - 16:45 'de eklendi ve 135 kez görüntülendi.

Toplantıda, ajansın aylık faaliyetleri hakkında bilgiler alınarak, Mali Destek uygulamaları, Güdümlü Proje Destekleri, CMDP ve SOGEP çalışmaları görüşüldü.