BAŞKAN KIRLANGIÇ TÜRK MUTFAĞI HAFTASI KUTLAMA ETKİNLİKLERİNE KATILDI

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç, Türk Mutfağı Haftası kapsamında, Şehzadeler Gezi Yolu’nda düzenlenen, Amasya’nın coğrafi işaretli ürünleri ve yöresel yemeklerinin sergilendiği etkinliklere katılım sağladı.

BAŞKAN KIRLANGIÇ TÜRK MUTFAĞI HAFTASI KUTLAMA ETKİNLİKLERİNE KATILDI
Bu haber 21 Mayıs 2024 - 12:30 'de eklendi ve 52 kez görüntülendi.

İlde faaliyet gösteren kadın Kooperatiflerini, açmış oldukları stantta ziyaret eden Başkan Kırlangıç, "Binlerce yıllık tarihi birikimiyle, kültür ve medeniyet başkentlerinden Amasya’mızın lezzetlerini geniş kitlelerle buluşturacak olan “Türk Mutfağı Haftası”nı kutluyorum." dedi.