BAŞKAN KIRLANGIÇ ÜYE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Bu haber 13 Kasım 2020 - 14:35 'de eklendi ve 82 kez görüntülendi.
BAŞKAN KIRLANGIÇ ÜYE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç, yapmış olduğu üyemiz iş yeri ziyaretleri kapsamında, üyemiz Sörka Asansör firmasının üretim tesislerini ziyaret ederek, işletmeleri ve yatırımları hakkında bilgi aldı.

Yönetim Kurulu Başkanımız Murat Kırlangıç, "Şehrimizin sektördeki emek ve gayretleriniz ile başarılı çalışmalarınızın yanı sıra örnek işletmenizle istihdamımıza, ekonomimize ve Amasya'mızın kalkınmasına sağladığınız katkılarınızdan dolayı teşekkür ederiz" dedi.