BAŞKAN MURAT KIRLANGIÇ GTİ YÖNETİMİNE SEÇİLEREK GÜVEN TAZELEDİ

Bu haber 17 Mart 2021 - 10:08 'de eklendi ve 109 kez görüntülendi.
BAŞKAN MURAT KIRLANGIÇ GTİ YÖNETİMİNE SEÇİLEREK GÜVEN TAZELEDİ

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Murat Kırlangıç, Gümrük ve Turizm İşletmeleri (GTİ) A.Ş'nin Genel Kuruluna katıldı. ATSO Yönetim Kurulu Başkanımız Murat Kırlangıç yapılan seçim sonucunda, GTİ Yönetim Kurulu Üyeliği görevine seçilerek güven tazeledi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne bağlı 2005 yılında kurulan Gümrük ve Turizm İşletmeleri (GTİ) A.Ş 2020 yılı Olağan Genel Kurulu, 16 Mart 2021 Salı günü saat:14.00’te Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İkiz Kuleler Ankara’da gerçekleştirildi. Gümrük ve Turizm İşletmeleri (GTİ) A.Ş’nin gerçekleşen Genel Kurulu’nda Yönetim Kurulu Başkanlığı’na tek aday olarak önerilen Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız yeniden GTİ A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçildi.

ATSO Başkanı Kırlangıç "Gümrük ve Turizm İşletmeleri (GTİ) A.Ş Genel Kurulunda yapılan seçim sonucunda, GTİ Yönetim Kurulu Üyeliği görevimize devam ediyoruz.
Gümrük ve Turizm İşletmeleri (GTİ) A.Ş Genel Kurulu’nda, yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen M.Arif Parmaksız'ı ve Yönetime seçilen Başkanlarımı tebrik ediyor, başarılar diliyorum"dedi.