CHP HEYETİNDEN BAŞKAN KIRLANGIÇ'A ZİYARET

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sn. Gülizar Biçer Karaca, CHP Amasya Milletvekili Sn. Mustafa Tuncer, CHP Kadın Kolları MYK Üyesi Sn. Füsun Sökmez, İl Başkanı Sn. Turgay Sevindi, İlçe Başkanı Sn. Arif Ferahoğlu ve beraberindeki heyet Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç'ı ziyaret ettiler.

CHP HEYETİNDEN BAŞKAN KIRLANGIÇ'A ZİYARET
Bu haber 10 Haziran 2022 - 15:14 'de eklendi ve 116 kez görüntülendi.

Oda yapısı ve il ekonomisi hakkında bilgi aktarılan ziyarette, güncel konular hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.

Başkan Kırlangıç, nazik ziyaretlerinden dolayı CHP Heyetine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.