İYİ PARTİ HEYETİNDEN AMASYA TSO'YA ZİYARET

Bu haber 03 Ağustos 2022 - 16:07 'de eklendi ve 35 kez görüntülendi.
İYİ PARTİ HEYETİNDEN AMASYA TSO'YA ZİYARET

İYİ Parti Amasya İl Başkanı Sn. Avni Verdi, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Sn. Hakan Eser ve beraberindeki heyet Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç'a ziyarette bulundular.

Ziyarette, İYİ Parti teşkilatı Odanın faaliyetleri hakkında bilgilendirilerek, Amasya iş dünyasına yönelik sorunlar ve çözüm önerileri istişare edildi.

Başkan Kırlangıç, nazik ziyaretleri ve hoş sohbetleri dolayısıyla kendilerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.