KIRLANGIÇ, EXİMBANK YETKİLİLERİ İLE GÖRÜŞTÜ

Bu haber 21 Ağustos 2014 - 17:43 'de eklendi ve 310 kez görüntülendi.

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat KIRLANGIÇ, Türkiye’de yerleşik olarak faaliyet gösteren, yurt içi ve yurt dışında uluslararası ticarette deneyim sahibi olan firmalara, Türk menşeili her türlü tüketim malı niteliğindeki ürünleri doğrudan pazarlama faaliyetlerini desteklemek, ihracatta kalıcı pazarlar edinilmesi ve net döviz girdisinin arttırılmasını sağlamak için kredi sağlayan Eximbank yetkilileri ile makamında bir araya geldi.
Görüşmede Amasya sanayicisi ve tacirlerinin ihracat kabiliyet ve kapasitelerini arttırabilmelerine destek olmak için atılabilecek adımlardan bahsedildi. Eximbank Samsun İrtibat ofisinden Pazarlama Yöneticisi Azem KASAP ve Pazarlama Yönetici Yardımcısı Adnan ALBAYRAK ile gerçekleştirilen görüşmede, bundan sonraki süreçte atılacak adımlarda işbirliği yapılması yönünde görüş birliğine varıldı.