KIRLANGIÇ HATUNİYE MAHALLESİNE KULAK VERDİ

Kırlangıç “Amasya turizm destinasyonlarında önemli bir yere gelmiştir. Amasya’nın en önemli destinasyonu da Hatuniye Mahallesidir. Bu özelliği ile odak noktamız olması ve buradaki problemlere çözüm getirilmesi gerekmektedir.” dedi.

KIRLANGIÇ HATUNİYE MAHALLESİNE KULAK VERDİ
Bu haber 11 Ekim 2017 - 23:10 'de eklendi ve 201 kez görüntülendi.

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç, Amasya’da turizm sektörünün önünde engel teşkil eden problemlerin çözülmesine yönelik çalışmalarına bir yenisini ekledi. Amasya TSO üyesi olan ve Amasya’nın en önemli turizm merkezlerinden birisi olan Hatuniye Mahallesi’nde faaliyet gösteren otel ve diğer hizmet veren işletmeler ortak bir platformda bir araya getirildi.

Başkan Kırlangıç toplantının başında kısa bir konuşma yaptı. Katılımcıların önem atfederek toplantıya iştirak etmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kırlangıç, birlik olma konusuna vurgu yaptı. Konuşmasının ardından işletmelere söz vererek düşüncelerini, şikayet ve önerilerini dinledi. Belirtilen problemler ve öneriler not alınarak, çalışmaların ilerleyen süreçlerinde kullanılmak üzere derlendi. Bu veriler ışığında çözüm yoluna dair bir harita çıkarıldı.