KIRLANGIÇ'A ZİRAAT BANKASI YETKİLİLERİNDEN DAVET

Bu haber 27 Mart 2018 - 22:18 'de eklendi ve 555 kez görüntülendi.

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç, Ziraat Bankası Çorum Bölge Başkanı Halil Yüksel, Bölge Satış ve Pazarlama Yönetmeni Vehbi Uzun, Amasya Merkez Şube Müdürü İlker Yasin Öztürk ve Yeniyol Şube Müdürü Feride Baş’ı ağırladı.

Ziraat Bankası yetkilileri Kırlangıç’a faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Ardından 31 Mart Cumartesi günü Amasya Belediyesi Kültür Merkezi’nde Ziraat Bankası’nın katkıları ile gösterilecek olan tek perdelik Usta isimli tiyatro oyununa davet ettiler.