KRALKAYA TRAVEL FİRMASININ SAHİBİ KABAKÇI'DAN BAŞKAN KIRLANGIÇ'A ZİYARET

ATSO Üyesi, Kralkaya Travel firmasının sahibi Sayın Halil İbrahim Kabakçı ve Sayın Berna Kabakçı, Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç'ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

KRALKAYA TRAVEL FİRMASININ SAHİBİ KABAKÇI'DAN BAŞKAN KIRLANGIÇ'A ZİYARET
Bu haber 18 Kasım 2022 - 15:33 'de eklendi ve 108 kez görüntülendi.

Başkan Kırlangıç, nazik ziyaretleri ve hoş sohbetleri dolayısıyla kendilerine teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Bir 5 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 5 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir