KÜLTÜR VE TURİZM ÜST KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç, Kültür ve Turizm Üst Kurul Toplantısına katılım sağladı.

KÜLTÜR VE TURİZM ÜST KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Bu haber 13 Ağustos 2021 - 14:53 'de eklendi ve 223 kez görüntülendi.

Amasya Valimiz Sayın Mustafa Masatlı’nın başkanlığında gerçekleşen, Amasya Belediye Başkanı Sayın Mehmet Sarı’nın da katıldığı toplantıda, gündemde yer alan konulara ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu.