MURAT KIRLANGIÇ KÜÇÜK SANAYİ SİTESİNDE ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

MURAT KIRLANGIÇ KÜÇÜK SANAYİ SİTESİNDE ESNAFLARI ZİYARET ETTİ
Bu haber 14 Ağustos 2020 - 14:36 'de eklendi ve 679 kez görüntülendi.

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç ve Amasya Valisi Mustafa Masatlı Küçük Sanayi Sitesinde esnaflarımızı ziyaret etti. Ziyarete Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı İsa Köse'de eşlik etti.

ATSO Başkanı Kırlangıç Küçük Sanayi Sitesinde esnaflarımıza ziyarette bulunarak sohbet edip sorunlarını dinledi ve kazançlarının bereketli olmasını diledi. Kırlangıç Metal'i ziyaret eden Vali Masatlı'ya işletme faaliyetleri hakkında bilgiler aktardı ve nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.