OKKIR YAPI İNŞAAT FİRMASININ SAHİBİ KIRIMLI'DAN BAŞKAN KIRLANGIÇ'A ZİYARET

Bu haber 21 Kasım 2022 - 14:13 'de eklendi ve 18 kez görüntülendi.
OKKIR YAPI İNŞAAT FİRMASININ SAHİBİ KIRIMLI'DAN BAŞKAN KIRLANGIÇ'A ZİYARET

ATSO Üyesi Okkır Yapı İnşaat firmasının sahibi Sayın İbrahim Bedirhan Kırımlı Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç'ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

Başkan Kırlangıç, nazik ziyareti ve keyifli sohbeti dolayısıyla kendisine teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir