SGK İL MÜDÜRÜ NURCAN YURT ŞENEL AMASYA TSO BAŞKANI MURAT KIRLANGIÇ'I ZİYARET ETTİ

Bu haber 23 Ekim 2020 - 17:10 'de eklendi ve 129 kez görüntülendi.

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç, Amasya Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Nurcan Yurt Şenel'i makamında ağırladı.

Sosyal Güvenlik Rehberlik ve Bilgilendirme faaliyetleri kapsamında Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç'ı makamında ziyaret eden SGK İl Müdürü Nurcan Yurt Şenel, koronavirüs tedbirleri kapsamında zor geçen bu süreçte işçi, işverenlerin çalışma ortamlarında aldıkları tedbirler ve üretim faaliyetleri hakkında detaylı bilgiler alarak, Sosyal Güvenlik hak ve yükümlülükleri, kayıtdışı istihdam, işveren yükümlülükleri, sigorta prim teşvikleri ve Sosyal Koruma Kalkanı kapsamında sunulan destekler hakkında detaylı bilgilendirmeler yaptıklarını belirttiler. ATSO Başkanı Kırlangıç, nazik ziyaretlerinden dolayı SGK İl Müdürü Nurcan Yurt Şenel'e teşekkürlerini iletti ve çalışmalarında kolaylıklar diledi.