TİCARET BAKANI RUHSAR PEKCAN'A ZİYARET

Bu haber 04 Şubat 2021 - 13:12 'de eklendi ve 329 kez görüntülendi.
TİCARET BAKANI RUHSAR PEKCAN'A ZİYARET

Valimiz Mustafa MASATLI, Milletvekillerimiz M. Levent KARAHOCAGİL, Hasan ÇİLEZ, AK Parti İl Başkanı Mehmet Akif KESMEKAYA, İl Genel Meclisi Başkanı Zeki ERARSLAN, Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat KIRLANGIÇ, Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Dursun DAĞDELEN, Suluova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Turgut AKSU ile Gümüşhacıköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Can KELEŞ, Ticaret Bakanımız Sayın Ruhsar PEKCAN’ı ziyaret ettiler.

Boğazköy mevkiinde yapılması düşünülen Gümrük Kompleksi ile ilimizin ticari gelişimine yönelik görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette, Ticaret Bakanımız Sayın Ruhsar PEKCAN ilimizin ihtiyaçlarına ilişkin konular ve ticari yatırımları konusunda gerekli desteğin verileceğini ifade etti.

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç, "İlimiz ve ilçelerimizin sorunlarını, taleplerimizi kıymetli Bakanımıza ilettik, bölgemize yapılacak projeleri değerlendirdik, misafirperverliklerinden dolayı kendilerine şükranlarımı sunuyorum. "İşimiz Gücümüz Amasya" dedi.