TOBB BAŞKAN YARDIMCISI VE SAMSUN TSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI MURZİOĞLU'NDAN AMASYA TSO'YA ZİYARET

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Yardımcısı ve Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Salih Zeki Murzioğlu ve beraberindeki heyet, Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç’ı ziyaret ettiler.

Bu haber 22 Mayıs 2024 - 16:58 'de eklendi ve 53 kez görüntülendi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Yardımcısı ve Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Salih Zeki Murzioğlu ve beraberindeki heyet, Amasya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç’ı ziyaret ettiler.

Dünya Odalar Federasyonu Başkanı ve TOBB Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından bölgedeki ekonomik durumun ve üyelerin sorunlarının tespiti için görevlendirilen ve Oda/Borsaları ziyaret ederek, talep ve önerileri dinleyen Başkan Murzioğlu’na; ATSO Başkanı Kırlangıç, Amasya iş dünyasının sorunlarını ve çözüm önerilerini aktardı.

Nazik ziyaretleri ve hediyeleri dolayısıyla kendilerine teşekkür eden Başkan Kırlangıç, çalışmalarında kolaylıklar diledi.