TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU TÜRKİYE’NİN EN İTİBARLI İŞ DÜNYASI SİVİL TOPLUM KURULUŞU LİDERİ SEÇİLDİ

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç, Yıldız Teknik Üniversitesi ve Türkiye İtibar Akademisi tarafından bu yıl 8’incisi gerçekleşen Türkiye İtibar Endeksi Araştırması’nda ‘Türkiye’nin En İtibarlı İş Dünyası Sivil Toplum Kuruluşu Lideri’ seçilen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu tebrik etti.

Bu haber 28 Mayıs 2019 - 18:54 'de eklendi ve 231 kez görüntülendi.

Başkan Kırlangıç mesajında, “ Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) ve Türkiye İtibar Akademisi, 72 ilde 12 bin kişi ile saha çalışması yaparak Türkiye’nin en itibarlı marka ve kurumlarını belirlemiştir. Sonuçlara göre TOBB Yönetim Kurulu’nda birlikte çalışmaktan gurur ve onur duyduğum Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun Türkiye’nin En İtibarlı İş Dünyası Sivil Toplum Kuruluşu Lideri seçilmesi camiamız ve şahsım adına son derece memnuniyet vericidir. Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Türk İş Dünyası adına yaptığı çalışmalar ve dünya çapındaki kuruluşlarda aldığı görev ve sorumluluklarla ülkemiz için gece gündüz demeden çalışarak bizlere yol göstererek, çalışkanlığı, birleştirici gücüyle ve lider duruşuyla her zaman kendisinin yanında olduğumuzu ifade ediyor, Kıymetli Başkanım M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu en kalbi duygularımla tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum”dedi.