TURHAL TSO'DAN BAŞKAN KIRLANGIÇ'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Turhal Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ömer Çenesiz ve beraberindeki heyet, Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç'ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

TURHAL TSO'DAN BAŞKAN KIRLANGIÇ'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Bu haber 12 Ekim 2022 - 17:00 'de eklendi ve 163 kez görüntülendi.

Başkan Kırlangıç, nazik ziyaretleri ve hoş sohbetleri dolayısıyla kendilerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.