VALİ MASATLI VE ATSO BAŞKANI KIRLANGIÇ'TAN AKÇAY NAKLİYAT'A ZİYARET

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Murat Kırlangıç, Amasya Valisi Sn. Mustafa Masatlı ile Akçay Nakliyat San. Tic. Ltd. Şti. işletmesinin sahipleri Sn. Fethi Akçay ve Sn. Hakan Akçay’ı ziyaret etti.

VALİ MASATLI VE ATSO BAŞKANI KIRLANGIÇ'TAN AKÇAY NAKLİYAT'A ZİYARET
Bu haber 07 Şubat 2022 - 18:09 'de eklendi ve 222 kez görüntülendi.

Güncel konular üzerine istişarede bulunulan ziyarette, işletmenin çalışmaları hakkında bilgiler alındı.

Başkan Kırlangıç, misafirperverliklerinden ötürü kendilerine teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.