VALİ MASATLI VE BAŞKAN KIRLANGIÇ TEKSTİL FİRMASINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Bu haber 25 Ocak 2021 - 13:21 'de eklendi ve 91 kez görüntülendi.
VALİ MASATLI VE BAŞKAN KIRLANGIÇ TEKSTİL FİRMASINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Amasya Valisi Mustafa Masatlı ile Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç, Amasya Elçin Tekstil firmasını ziyaret ettiler.

Gerçekleştirilen ziyarette Vali Masatlı ile Başkan Kırlangıç, incelemelerde bulunarak fabrikada yapılan üretim ve pazarlama faaliyetleri konusunda bilgiler aldılar. ATSO Başkanı Kırlangıç, yakın ilgisi ve misafirperverliği dolayısıyla Elçin Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Osman Eken'e teşekkür etti çalışmalarında kolaylıklar diledi.