ZİRAAT BANKASI ÇORUM BÖLGE MÜDÜRÜ TURCAN'DAN BAŞKAN KIRLANGIÇ'A ZİYARET

Ziraat Bankası Çorum Bölge Müdürü Sayın Kahraman Turcan, Amasya Merkez Şube Müdürü Sayın Özlem Varlıoğlu ve Yeniyol Şube Müdürü Sayın Alper Ege, Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç'ı makamında ziyaret ettiler.

ZİRAAT BANKASI ÇORUM BÖLGE MÜDÜRÜ TURCAN'DAN BAŞKAN KIRLANGIÇ'A ZİYARET
Bu haber 16 Nisan 2024 - 10:58 'de eklendi ve 363 kez görüntülendi.

Başkan Kırlangıç, nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.